YOZGAT / SORGUN - Şehit Mücahit Erbaş İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY u anma günü okulumuzda yapılan törenle kutlandı.

Mrt

Rehber öğretmenimiz Feyza ÜREN 8.sınıf LGS sınavlarına girecek öğrencilerimize bilgilendirme yaptı.

Mrt

Rehber öğretmenimiz Feyza ÜREN tarafından okulumuz öğretmenlerine bireyi tanıma teknikleri semineri verildi.

Mrt

Türkiye zeka oyunları Sorgun elemelerine 5 dalda 15 öğrenciyle katıldık.

Şbt

Okulumuz rehber öğretmeni Feyza ÜREN tarafından okulumuz öğretmenlerine güvenli internet kullanımı semineri verildi.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinin seviyelerinin ölçülmesine yönelik deneme sınavları düzenli olarak yapılmaktadır.

Şbt

Sorgun İlçe Müftülüğü tarafından okulumuz öğrencilerine iman hakikatları konulu seminer verildi.

Şbt

Okulumuzun muhtelif yerlerine hadislerden oluşan hat yazıları asıldı

Haz

Okulumuz 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren yoğunlaştırılmış yabancı dil programı uygulayacaktır.Bu programın uygulanması için yabancı dil sınıfları oluşturulacaktır.Bu sınıflarda minumum 8 saat yabancı dil eğitimi verilecektir.Yabancı dil öğrenmeyi seven bu alanda yeteneği olan 4.sınıftan mezun olan öğrencileri okulumuza kayıt yaptırması gerekmektedir. Kontenjanımız 30 öğrenciyle sınırlıdır.

Sıfır Atık Belgemiz