YOZGAT / SORGUN - Şehit Mücahit Erbaş İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuzun  ortak olduğu Türkiye,  Romanya , Yunanistan , Polonya ve İspanya ortak  e twinning projesi ; 3 / 12 yaş grubunu kapsamaktadır . “  The Charm of spring “ projesi çevreyi doğayı anlamayı , doğadaki değişimleri gözlemleyip ifade edebilmeyi hedeflemektedir.

Mrt

Okulumuz 7/B sınıfı öğrencisi Ebubekir ERDOĞAN ramazan ayında düzenli olarak mukabeleye katılmaktadır.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Atasözleri ve Deyimler resim sergisi yapıldı.

Şbt

Okumuz öğrencilerinin katılımıyla satranç turnuvası yapıldı.Dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

1.7/B MEHMET NECMETTİN ŞENER

2.8/A MERYEM ZEHRA COŞKUN

3.7/B MUHAMMET EMİN BULUT

Şbt

Velilerimiz ve öğretmenlerimiz NİHAN KAYA nın ''İyi Aile Yoktur''kitabını okuyarak analizini yapmışlardır.

Şbt

Vakti Kuşanma Etkinlikleri kapsamında kız ve erkek öğrencilerimiz namazlarını rehber öğretmenleri eşliğinde kılmaktadır.

Şbt

5.6.7.8. Sınıflar Deneme sınavlarımız devam ediyor.

Şbt

Çedes Projesi kapsamında Salih Paşa Müezzin Kayyumu Hamza ERDİNÇ okulumuz öğrencilerine  SABIR konusunda seminer vermişleridr.

Şbt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileriyle bilim sanat merkezi TUBİTAK BİLİM FUARI nı gezdik.

Şbt

Okulumuz 6/A sınıfının çay kitap kurabiye etkinliği.

Şbt

Okulumuz Çevre Koruma Kulübü öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Recep YÜNER ve Mesut EROL ''ÇEDES'' projesi kapsamında çevre temizliği yaptılar.

Şbt

Okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren yoğunlaştırılmış yabancı dil (ingilizce) programı uygulanmaktadır.

Ara

Okulumuz öğrencisi Abdussamed KILIÇ ezanı güzel okuma il birincisi Zekeriya DEMİREL Kuranı Kerimi güzel okuma il dördüncüsü olmuştur.

Ara

19-20/12/2023 Tarihinde Yozgatta yapılan taekwando müsabakalarında okulumuz öğrencileri Burak UZUN ve Fatma GENÇER il birincisi olmuşlardır.

Ara

Rehber öğretmenimiz koordinesinde öğretmenler ve veliler aynı kitabı okuyarak kitapla ilgili görüş alış verişinde bulunmaktadır.