YOZGAT / SORGUN - Şehit Mücahit Erbaş İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Zeka oyunları turnuvasına hazırlanıyoruz.

Ara

Okulumuzda hafta içi hergün 30 dakika kitap okuma etkinliği yapılmaktadır.

Ara

Okulumuz Türkçe öğretmeni Melahat AYDEMİR CANOL koordinesinde okulumuzda''Dilimizin Zenginlikleri Projesi''yürütülmektedir.

Eyl

Okulumuz 5.sınıf yoğunlaştırılmış yabancı dil sınıfı seviye tespit sınavı yapıldı.

May

Öğrencilerimizle cami ziyareti yaptık.

May

Eğitimci yazar Hilal GÜLNAR GÜNDÜZ okulumuz 5 ve 7 A  öğrencileriyle söyleşi gerçekleştirdi.Öğrencierimizin merak ettikleri soruları yanıtladı,kitapları imzaladı.

May

Okulumuzun panosunda şair ve yazarlarımız tanıtıldı.

May

LGS sınavına kısa bir zaman kala lgs denemelerimizi yoğunlaştırdık.

Nis

Okulumuzda öğrenciler arası 40 hadis ezberleme yarışması yapıldı dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Nis

Okulumuz yoğunlaştırılmış ingilizce 5/A sınıfı öğrencisi Münire Betül TEMURTAŞ Yozgatta yapılan Küçükler kız tekwando müsabakalarında il 1.si olmuştur.Öğrencimiz 7-9 mayıs 2023 tarihlerinde Kırşehirde yapılacak müsabakalarda Yozgatı temsil edecektir.Öğrencimizin yetiştirilmesinde emeği geçen Ahmet Turan DİNÇER öğretmenimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuz rehber öğretmeni Feyza ÜREN tarafından öğrencilerimize zaman yönetimi,verimli ders çalışma teknikleri,motivasyon semineri verildi.

Nis

Okulumuz öğretmenlerine e okul ,mebbis ,eba, uygulamaları ile dogm,dkab,hafız meb,religiouseducation.meb sitelerinin tanıtımı bilgilendirilmesi yapıldı.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinesindeİmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen  Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışmaları, Genç İmam Hatipliler Hutbe Okuma Yarışması, Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması, Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmalarının il finali İlimiz Merkez Ayşe Ilıcak Kıza Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Bilal Şahin Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yarışmalarda okulumuz 7/B sınıfı öğrencisi Emrullah GÖDEK İmamhatip Ortaokulları arası Ezanı Güzel Okuma yarışmasında il 2.si olurken 8/A sınıfı öğrencimiz Alparslan ÖZBEK Kuranı Kerimi Güzel Okuma yarışmasında il 3.sü olmuştur.

Nis

Okulumuzun çeşitli mekanlarında çiçek yetiştiriyoruz.

Okulumuz öğrencileri için sesli kitap okuma alanları oluşturuldu.