YOZGAT / SORGUN - Şehit Mücahit Erbaş İmam Hatip Ortaokulu

Şehit Mücahit Erbaş İmam Hatip Ortaokulu

AYDINLIKEVLER MAH. İMAM HATİP CAD. YENİ OKUL BLOK NO 37/1 SORGUN / YOZGAT
Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; dini değerlerine bağlı,millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Başarılar
Türkiye genelinde yapılan hafızlık ve güzel ezan okuma yarışmalarında derece yapan öğrencilerimiz vardır.
Pazartesi 08.30-16.25 Diğer Günler 08:30-15:30
Yerleşim Yeri
Aydınlıkevler Mahallesinde bulunmaktadır.İmam Hatip Lisesi Caddesi üzerinde,Sivas Caddesine yakın bir mesafededir.Ulaşım sorunu yoktur.Milli Egemenlik Ortaokuluyla aynı yerleşke içerisindedir.
İl Merkezine uzaklık 35 Km İlçe merkezine 0 Km
Okulun Sınav Başarı Durumu
Her yıl fen liselerine öğrenci göndermekteyiz.Ayrıca bursluluk sınavıdaki başarımız da oldukça iyi durumda.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda yoğunlaştırılmış yabancı dil programı yapılmaktadır.Ayrıca okulumuz projeleriyle her yıl Tübitak Bilim Fuarına katılmaktadır.